Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

haunted live


THE HAUNTED

+ BIOS + SENSELESS

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 - 21:30

To σχήμα που γεννήθηκε το 1996 από τις στάχτες των At The Gates έχει χαράξει την δικιά του μοναδική πορεία στον χώρο του ακραίου metal. Μία πορεία που αρχίζει με το φερώνυμο τους άλμπουμ το οποίο τους έχρισε Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Συγκρότημα σε πλειάδα metal εντύπων και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Άλμπουμ Της Χρονιάς από το περιοδικό Terrorizer.

Την ανοδική τροχιά του ντεμπούτου τους ακολούθησε τόσο το “The Haunted Made Me Do Itμε το οποίο κέρδισαν το Σουηδικό Grammy για το Καλύτερο Hard Rock Άλμπουμ, αλλά και το “One Kill Wonderμε το οποίο έσπασαν το ρεκόρ παραμονής στο νούμερο 1 των charts του CMJ Loud Rock Radio, ένα ρεκόρ το οποίο είχαν θέσει οι ίδιοι με την προηγούμενη τους κυκλοφορία. Μία ακόμα διάκριση του άλμπουμ είναι η εισαγωγή του τραγουδιού “D.O.A.” στο παιχνίδι Rock Band.

Το “rEVOLVEr” του 2004 σηματοδοτεί τόσο την επιστροφή του Peter Dolving στα φωνητικά αλλά και την μεταγραφή της μπάντας στην Century Media. Οι πιο μελωδικές στιγμές των Haunted βρίσκουν διέξοδο σε αυτήν τους την κυκλοφορία και το “The Dead Eye” που ακολούθησε το 2006 συνεχίζει αυτήν την μουσική τους εξέλιξη.

Με τον τελευταίο τους δίσκο όμως έχουμε μία επιστροφή στις ρίζες τους. Επιθετικοί όσο ποτέ, αρνούμενοι να υποταχθούν στην μόδα ("No false pride, no fashion, no fake set of values" είναι το σύνθημα τους) και προπάντων επιβλητικοί, οι Σουηδοί thrashers μας έρχονται με περίσσια όρεξη.

Όταν λοιπόν σας ρωτήσουν γιατί προμηθευτήκατε εισιτήριο μπορείτε με περηφάνια να τους πείτε, THE HAUNTED MADE ME DO IT!!!

www.the-haunted.com

www.myspace.com/thehaunted

Info:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00

Principal Club Theater – Thessaloniki, GR - Τel: 2310428088

www.principalclub.com
www.myspace.com/principalclub

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 25€

Ταμείο: 30€

Πληροφορίες Για Δωρεάν Μεταφορά: 2310428088

Προπώληση εισιτηρίων:

Tsimiski, Thessaloniki, 2310250072

Παραγωγή: Principal Ltd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

17.07 Nova Planet Radio Show Playlist @ 19.02.20

Right from the start of the show you are not sure if you are in the right place and time. Nova Planet Radio Show? Valentine&#...