Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Tuxedomoon + Infidelity LiveTUXEDOMOON
Support: Infidelity
LIVE
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΜΥΛΟΣ CLUB

Πρωτοπόροι, επιδραστικοί, διαχρονικοί... Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τους περίφημους Tuxedomoon. Θα αρκούσε απλά και μόνο η παράθεση των τίτλων μερικών από τις σπουδαιότερες δουλειές τους – “Desire”, “Half Mute” “Scream With A View”, “Holy Wars”, “Ship Of Fools” – για να πιστοποιηθεί του λόγου το αληθές. Το σίγουρο είναι πως αυτή η τόσο σπουδαία και ιδιόμορφη μπάντα, κατά τη διάρκεια μίας διαδρομής που κρατάει για πάνω από 33 χρόνια τώρα, απέκτησε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το Ελληνικό κοινό. Έτσι, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στα μέρη μας, οι Tuxedomoon την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο club του Μυλου, για να μας προσφέρουν ακόμη λίγη από τη μαγεία τους σε μία μοναδική βραδιά. Μαζί τους, οι ραγδαία ανερχόμενοι Gravity Says I οι οποίοι θα ανοίξουν με τον ιδανικότερο τρόπο μια βραδιά με τόσο ιδιαίτερο μουσικό περιεχόμενο. 

www.tuxedomoon.net www.myspace.com/tuxedomoon

INFIDELITY / ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μέσα σε μια ζωή με επιβεβλημένη «ησυχία», η μουσική είναι το μέσο για να διαφύγουμε από την πραγματικότητα που έχουν πλάσει για εμάς. Διασκεδάζουμε τη προσωπική μας αποξένωση με θόρυβο, τον οποίο «εκπέμπουμε» από τη γη του πουθενά, ευελπιστώντας να καταφέρει να ξεπεράσει την απόσταση που μας χωρίζει και να καταλήξει στα αυτιά σας ή ακόμη καλύτερα στη καρδιά σας. Οι Infidelity είναι: Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι Infidelity (απιστία). Είμαστε όλοι και ταυτόχρονα κανείς. Η απιστία κρύβεται σε κάθε γωνιά της ζωής μας και ακόμη χειρότερα στις σχέσεις μας με τον εαυτό μας. Μείνετε πιστοί στα όνειρα σας!


INFO
Μύλος club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:00, Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ταμειο: 18€, Προπώληση: 15€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: METROPOLIS, ΙΑΝΟΣ, TICKETHOUSE, STEREODISC

On line ticket: http://tuxedomoonmylos.eventbrite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Casa Del Sol #104 By DJ Nova

Casa Del Sol #104 01. Begin - Wood Trees 02. Calm - Ending Of Summer, Beginning Of Autumn 03. Hear & Now - Airone 04. ...