Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

joalz @ guest mixes

Τετάρτη 05 Μαΐου στις 19:00 στην εκπομπή Guest Mixes το συγκρότημα των Joalz επιλέγει μουσικές και τραγούδια σποκλειστικά για το Ρόδον 95 FM.


Οι Joalz κλείνουν σχεδόν 10 χρόνια ζωής και θεωρούνται πλέον ένα από τα καλύτερα electro & ambient post-rock σχήματα της χώρας μας, και όχι μόνο.
Με κεντρική φιγούρα τον Λεωνίδα Σέγκα, έναν από τους πιο επιτυχημένους techno παραγωγούς της χώρας μας, στα synths & sequencing, τον Δημήτρη "Zoggy" Ζωγράφο -πρώην μέλος των Sweatohm - στις κιθάρες και τον κόντρα-μπασσίστα Office63, συνεργάζονται με κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας σκηνής όπως τον κιθαρίστα των Sisters of Mercy, Αdam Pearson, την κορυφαία ελληνίδα παραγωγό 'Ολγα Κουκλάκη, την τσελίστρια των Anthony & Τhe Johnsons, Julia Kent, την performer Sunday Luv, τον Alfred Stawicki και την τραγουδιστρια Kate Wax.
Εδώ και αρκετούς μήνες, οι Joalz πιθανότατα να βρίσκονται στο στοιχείο που τους ταιριάζει καλύτερα: συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Γιώργο Δρίβα, επενδύοντας ηχητικά την κινηματογραφική τριλογία Social Software, που περιλαμβάνει στις ταινίες Decision, Case Study και Beta Test, δίνοντας έτσι μια σινεματική διάσταση στην μέχρι τώρα καριέρα τους ενώ τα soundtracks ήδη κυκλοφορούν στην Ntrop Recordings. Η noisy διάθεση του σχήματος συμπληρώνεται με την κυκλοφορία του Environment EP και με το ντεμπούτο single Joalzki.
Πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους το άλμπουμ "Μοnkshood"

playlist :

Leoonard Cohen : Prologue London live 1972 / Sundazed
Autechre : Alti Bzzz / Warp
The The : Helpline Operator / Epic
Joalz : Bella Fu / Ntrop
Louderbach : Grace / Underline
Lcd Soundsystem : Yeah / Output
Joalz : Sweeping Range / Ntrop
Tangerine Dream : The Big Sleep In Search Of Hades / Virgin
Matthew Dear : You Know What I Would Do / Spectral
Masive Attack : Atlas Air / Virgin
Kreon & Lemos with Roza Eskenazy : Kokainomanis
Joalz Interruption / unreleased


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γυμνή Νύχτα # 422 - 15/08/2023

https://www.mixcloud.com/rodonfm/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-422-15082023/