Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Your Hand In Mine Live !


YOUR HAND IN MINE LIVE στο Coo

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 22:00

Είσοδος ελεύθερηΟι Θεσσαλονικείς Your Hand In Mine μετά από την πρόσφατη sold-out εμφάνισή τους στην Αθήνα επιστρέφουν στη βάση τους για να παρουσιάσουν ζωντανά στο υπόγειο του Coo-Café/Bar το ολοκαίνουριο album τους “The Garden Novels”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Inner Ear.


Με δεδομένη την αγάπη τους για τα ακουστικά όργανα, τη νορμανδική φολκ και τους πλανόδιους μουσικούς, οι Your Hand in Mine καταφθάνουν όπως πάντα με μια μικρή μουσική «οικοσκευή» που περιέχει τη συλλογή τους (που συνεχώς μεγαλώνει) από συνηθισμένα και ασυνήθιστα όργανα και συσκευές και εμπλουτίζουν την ορχήστρα τους με νέα ηχοχρώματα, παίζοντας τη γνώριμη, έντονα προσωπική, νεορομαντική μουσική τους. Με το καινούριο album τους “The Garden Novels”, ο Μάνος Μυλωνάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξερευνούν τα μυστικά και τα θαύματα του κήπου, επιχειρούν μια διαδρομή στο υποσυνείδητο, συναντούν φανταστικούς ήρωες και αφουγκράζονται τις ιστορίες τους.


Η βραδιά αναμένεται ακουστική με έντονα στοιχεία φολκ και ρομαντικής μελαγχολίας όμως ακριβώς ταιριάζει στις φθινοπωρινές νύχτες.Περισσότερες πληροφορίες
facebook event

Coo Café/Bar:
Βασιλέως Ηρακλείου 4, Πλατεία Χρηματιστηρίου
T: 2311 274752
E: coobarcafe@gmail.com
www.cooradio.com

χορηγοί επικοινωνίας:
Coo Radio
Rodon FM
seven film gallery

--
________________________________
follow Your Hand in Mine on:
yourhandinmineband.com
facebook
myspace
soundcloud
youtube
vimeo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γυμνή Νύχτα # 422 - 15/08/2023

https://www.mixcloud.com/rodonfm/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-422-15082023/