Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Matisse New Album

Οι


ανακοινώνουν τις λεπτομέρειες για το 4o album τους με τίτλο “Paper Door



Οι Matisse ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του τέταρτου album τους της καριέρας τους που θα κυκλοφορήσει από την Columbia την Δευτέρα 30 Απριλίου

Το Paper Door θα περιέχει 10 νέα τραγούδια καθώς και 2 θέματα, ένα instrumental intro και ένα χορωδιακό outro. Τη παραγωγή έκανε ο Greggy K (κιθαρίστας & συνθέτης των Matisse) στο studio του κατά την διάρκεια του χειμώνα 2011/12. Το άλμπουμ σηματοδοτεί η επιστροφή του αυθεντικού τραγουδιστή και συνθέτη Άρη Σιαφά, που έγραψε και τους περισσότερους από τους εξαιρετικούς στίχους των τραγουδιών.
                         

     «Through poisoned darkness A blood dripping moon Out of dark waters Well come soon» (Happily Never After)

“Η χάρτινη πόρτα μπορεί να μουλιάσει απ' τη βροχή και να γίνει χαρτοπολτός, μπορεί να την κόψει ένα παιδί με το ψαλιδάκι της χειροτεχνίας του, μπορεί να την σκίσει με τα νύχια του ένα αδέσποτο, μπορεί να γίνει φτερό στον άνεμο. Θα μπορούσε να  χρησιμοποιηθεί και ως πίνακας που κρατάς τις σημειώσεις σου... Σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί να την κλειδώσεις. Τα τραγούδια στο  Paper Door είναι για όσους ανησυχούν περισσότερο με τους συναγερμούς παρά με τις χάρτινες πόρτες ή καλύτερα για όσους αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν βλέπουν όλες τις πόρτες χάρτινες...» δήλωσε ο Άρης Σιαφάς για τη θεματολογία των τραγουδιών.
                                               
                             «Sometimes I wonder why my ego is so strong And though you stand by me I swear I feel alone»  (Sorry)

Το tracklisting του album είναι το ακόλουθο:

01. Listen To The Drunk
02. Happily Never After
03. Bolted Paper Door
04. Lucky Day
05. Sorry
06. Justine
07. The X
08. Wolf And Peter
09. Manifold
10. If We Got Married
11. Bleeding Knees
12. Listen To The Birds


Πρώτο single από το Paper Door θα είναι το Lucky Day - θα αποσταλεί στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 9 Απριλίου. Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η Ντόρα Οικονόμου.

                                   «When I was 10 I had a gun a real one I turned it to the sky And tried to shoot the sun» Bleeding Knees”

Οι Matisse δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 επηρεασμένοι κυρίως από τη βρετανική και αμερικάνικη εναλλακτική σκηνή και διάλεξαν το όνομά τους βλέποντας έναν πίνακα του Henry Matisse. Κυκλοφορήσαν το πρώτο τους ep με τίτλο  «4» το 2003, μόλις υπέγραψαν στη Sony Music. Ακολούθησαν τα άλμπουμ  Cheap As Art(2005), Toys Up(2007) και Rock N Roll Mafia(2009). 

Οι Matisse είναι: Άρης Σιαφάς(φωνή), Γιάννης Μασούρας (μπάσο), Greggy K (κιθάρες), Βασίλης Ζερβός (κιθάρα) & Νίκος Μανουσόπουλος  (drums).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γυμνή Νύχτα # 422 - 15/08/2023

https://www.mixcloud.com/rodonfm/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-422-15082023/