Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Exit Festival 2013 : Dance Arena: Η Μέκκα του clubbing



 

10-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
Petrovaradin Fortress
Νόβι Σαντ, Σερβία
Dance Arena: Η Μέκκα του clubbing

Jeff Mills, Fatboy Slim, Mathew Johnson, Matador Live, Pan - Pot, Scuba Live, Gregor Tresher, Seth Troxler, Dubfire, David Guetta, Eric Prydz, Steve Angello, Kate Boy Live. Apollonia, Deniz Kurtel, Dixon & Ame και πολλοί άλλοι στη πιο δυνατή dance εμπειρία του καλοκαιρού..


 
.:: 5-Day Pass: 55 Eυρώ ::.
Τελευταίες ημέρες προσφοράς του πενθήμερου εισιτηρίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ!
(μέχρι 15/6, www.ticketarena.gr)

Λίγα βήματα πιο πέρα απο το Main stage του EXIT festival, κρύβεται η πιο χορευτική αρένα της διεθνούς dance σκηνής!


Dance Arena, Petrovaradin Fortress, Novi Sad

25.000 άνθρωποι γεμίζουν την τάφρο, η οποία περικλείεται από αρχαία τείχη, με πλατφόρμες που συγκρατούν εκατοντάδες κόσμο που χορεύει ασταμάτητα από το απόγευμα μέχρι νωρίς το πρωί, στους εκρηκτικούς ρυθμούς του πιο φημισμένου dance stage της Ευρώπης.
Βραβευμένη ως ένα από τα 3 καλύτερα dance venues στον κόσμο, η EXIT Dance Arena αποτελεί σίγουρα τo πιο εντυπωσιακό stage του είδους της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο open-air φεστιβάλ παγκοσμίως.

Γνωστή για την φοβερή ενέργεια της καθώς και για την τρομερή ακουστική της – αρκετή για να προκαλέσει αμηχανία ακόμα και στα πιο εδραιωμένα φεστιβάλ διεθνώς- , η Dance Arena υποστηρίζει ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με την σκηνή της να έχει τιμηθεί από μορφές-ορόσημα της Dance κουλτούρας, όπως τα ιερά τέρατα της Techno, Carl Cox και Richie Hawtin μέχρι τον πρωτοπόρο της House μουσικής, Frankie Knuckles.
Η συναρπαστική εμπειρία της Dance Arena έρχεται να ολοκληρωθεί φέτος με το θεματικό concept “Dance Arena: School of Techno”, που σκοπό έχει να μυήσει τους λάτρεις του «σκληρού» ηλεκτρονικού ήχου στην ιστορία του είδους.

Οι ηγέτες Jeff Mills, Mathew Jonson και Gregor Tresher έρχονται αντιμέτωποι με τους ανερχόμενους Pan-Pot και Matador live σε μία «σύγκρουση τιτάνων», ενώ θα φιλοξενήσει επίσης, τον μύθο της EDM, Fatboy Slim, τους διεθνούς φήμης House producers, David Guetta και Steve Angello, τον no.1 dj του Resident Advisor, Seth Troxler και τον βραβευμένο με Grammy, ιδρυτικό μέλος των Deep Dish, Dubfire.

 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ:
Προμηθευτείτε το εισιτήριο κατευθείαν από την Ελλάδα σε προνομιακές τιμές!

5-day ticket: 55 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Ιουνίου

Ταξιδιωτικό πακέτο: 178 ευρώ
Περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο, διαμονή σε hostel, εισιτήριο για το φεστιβάλ.

Mεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν από 80 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω προσφορές μπορείτε να βρείτε στο www.ibreak.gr και www.ticketarena.gr

Πληροφορίες για το φεστιβάλ: http://www.exitfest.org/en/tickets/greece

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MAD TV | MAD RADIO | REPUBLIC| RODON FM | MOJO RADIO| JOIN RADIO | INDIEGROUND.GR | CLUBBER.GR | ROCKING.GR | AVOPOLIS.GR | MIXGRILL.GR | LATERNATIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γυμνή Νύχτα # 422 - 15/08/2023

https://www.mixcloud.com/rodonfm/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-422-15082023/