Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Sugar Factory - New Double Release (Vinyl-Cassette)‏
Οι Sugar Factory επιστρέφουν δισκογραφικά στις 20 Ιανουαρίου 2014 με δυο νέες κυκλοφορίες!
Chamber Music/ θβ - 7’’ Vinyl Single, Sudden Pause Records (250 αριθμημένα αντίτυπα)
Στα χνάρια της πρώτης του βινυλιακής κυκλοφορίας το εργοστάσιο επιστρέφει στις ambient-κινηματογραφικές του αναζητήσεις. Lo Fi beats, έγχορδα, 80’s bass lines, guitar effects, loops και φυσικά ηλεκτρικές κιθάρες συμπληρώνουν τη νέα ηχητική απόπειρα του ντουέτου.
Sugar Factory Live – Music Cassette, Logarithm Cassette Label (55 αντίτυπα)
Πρόκειται για live ηχογραφήσεις με υλικό από τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες του εργοστασίου αλλά και αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια. 

Και οι δύο κυκλοφορίες διατίθενται εντελώς δωρεάν σε ψηφιακή μορφή στο https://sugarfactory.bandcamp.com/

Στηρίξτε την προσπάθεια του εργοστασίου/ Buy Online Now: Lotus.gr 
Οι Sugar Factory δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Stelreverb (κιθάρες, samples) και την Sophie K. (ακορντεόν, μπάσο). Το 2013 o Stavros P. αντικατέστησε την Sophie K. Εμπνευσμένοι από την αυτοσχεδιαστική σύγχρονη μουσική και τις μελωδικές γραμμές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, αναμιγνύουν ‘γλυκές’ μελωδίες κλείνοντας το μάτι στους βιομηχανοποιημένους ήχους! Το ντεμπούτο τους δισκογραφικά έγινε τον Οκτώβριο του 2011 με την κυκλοφορία ενός 7’ιντσου βινυλίου (440/Explosions) από την Sudden Pause Records. Έναν χρόνο αργότερα (12/12/12) επέστρεψαν με την δεύτερη επίσημη κυκλοφορία τους (Sugar factory Digital E.P.) αποκλειστικά σε ψηφιακή έκδοση.
Στις 20 Ιανουαρίου του 2014, επιστρέφουν δισκογραφικά με ένα νέο 7’ιντσο βινύλιο (Chamber Music/θβ, 250 αριθμημένα αντίτυπα) για λογαριασμό της Sudden Pause Records. Παράλληλα κυκλοφορούν και μια κασέτα με live ηχογραφήσεις από την νεοσύστατη Logarithm (Cassette Label). Οι Sugar Factory διαθέτουν τις επίσημες κυκλοφορίες τους, όπως και live ηχογραφήσεις/demo κλπ δωρεάν για download μέσω τις σελίδας τους στο bandcamp καθώς και από το blog τους!

sugarfactory.gr 
http://sugarfactory.bandcamp.com/
 http://www.youtube.com/sugarfactoryband
sugarfactoryband@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γυμνή Νύχτα # 422 - 15/08/2023

https://www.mixcloud.com/rodonfm/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-422-15082023/