Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

SURF-O-RAMA ROCKABILLY GO GO FEST !!

Principal Ltd presents:
SURF-O-RAMA ROCKABILLY GO GO FESTwith

MESSER CHUPS (St. Petersburg, Russia)JOHNNY CARBONARAS
MEANWHILE IN MEXICO
ZOMBIERELLA SPECIAL AFTER SHOW DJ SET

B-Movie Horror Trash, Space Surf, Sexy Rock’n’Roll, Rockabilly, Go Go Beats, Visuals…   



 

Saturday 8 February 2014 . Principal Club Theater


Μια νύχτα, ένα vintage fest αφιερωμένο στο surf, rockabilly, go go beats με ένα καταπληκτικό line up, αποκλειστικά visuals και aftershow DJ sets …

Headliners τα vampires του rock 'n' roll, οι εκπληκτικοί Messer Chups από το St. Petersburgh της Ρωσίας. Διαολεμένο space-surf και βαμπίρ που βουτάνε τις κιθάρες και γράφουν soundtrack για ταινίες του Tarantino. Surf rock και γοητεία αλά Cramps, με ρωσικό accent. Προβολές από cult b-movies, εξωτικοί ήχοι, καθαρόαιμο rocknroll
Ναι, έχει και στη Ρωσία βαμπιρέλες. Η Zombierella των Messer Chups είναι από τις πιο sexy που έχεις δει ποτέ σου και το μπάσο της κυριολεκτικά τσακίζει κόκκαλα!! Το πιο αμερικάνικο road movie soundtrack γράφεται στη Ρωσία…

Πριν από τους Messer Chups θα εμφανιστούν οι εντυπωσιακοί Johnny Carbonaras με ψυχεδελικό surf υπό τους ήχους του Theremin και οι surf rockers Meanwhile In Mexico!
Μετά τα live η Zombierella θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο DJ Set με rock’n’roll, psychobilly & trashy go go beats!
Messer Chups Discography:
  • Miss Libido (2000)MC,CD
  • Bride Of The Atom (2000)MC,CD
  • Vamp Babes (2000)MC,CD
  • Black Black Magic (2002)CD
  • The Best Of Messer Chups: Cocktail Draculina (2002)CD
  • Crazy Price (2003)CD
  • Vamp Babes Upgrade Version 2004 (2004)CD
  • Crazy Price (new version)(2005)CD
  • Hyena Safari (2005)CD
  • Hyena Safari(2nd version)(2006)CD
  • Zombie Shopping (2007)CD
  • Best of The Best (2008) LP/CD
  • Heretic Channel (2009) CD/LP
  • Bermuda 66 (2010) CD
  • Surf Riders from The Swamp Lagoon (2011) CD
  • Сhurch of Reverb (2012) CD

Info:

Tickets presale 10 €, Door 12 €
Presale at: Ticket House, Stereodisc, Public & Viva.gr

Principal Club Theater
Info: 2310.428088
Mylos, Andreou Georgiou 56, Thessaloniki
www.principalclub.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(10+142) Nova Planet Radio Show Playlist @ 06.12.17 By DJ Nova

(10+142) Nova Planet Radio Show Playlist @ 06.12.17 CHECK:   https://www.mixcloud.com/ NovaPlanetRadioShow/ 20171206-10142/   ◉ D...